L’Acadèmia d’artistes a la Cooperativa Obrera és un casal d’estiu en el que cada setmana un artista del nostre entorn farà una residència artística.

Està pensada per infants i adolescents d’entre 10 i 16 anys que gaurdiran d’una experiència de lleure i art tot l’estiu.

Obrirem l’Acadèmia del 29 de juny al 4 de setembre amb grups reduïts, seguint les normes sanitàries, i un màxim de 20 places per setmana. Et pots inscriure per setmanes.

És un projecte interdisciplinar impulsat per Combinats SCoopC en col·laboració amb la Cooperativa Obrera. Hem aconseguit aplegar artistes professionals del Camp de Tarragona per desenvolupar una experiència educativa i artística mai vista a Tarragona.

De dilluns a divendres de 9h a 13h teballarem l`expressió artística, farem aflorir les emocions, deixarem enrera mesos de confinament i pors per poder crear, expressar i donar forma als desitjos

MESURES DE PREVENCIÓ PEL COVID19

Durant la preparació i el desenvolupament de l’Acadèmia d’Artistes tindrem en compte les diferents normatives i consideracions referents al COVID19 publicades per la Generalitat de Catalunya i la informació oferida a www.estiuamblleure.cat 

Aqui podeu llegir les MESURES EXCEPCIONALS COVID19 que hem adoptat.

PREUS

Els preus per setmana varien en funció de les setmanes que t’apuntis a l’activitat, quantes més setmanes estigui a l’Acadèmia d’artistes, més és redueix el preu per setmana.

número de setmanespreu per setmana i infant
1 setmana130,00 €
2 setmanes117,00 €/setmana infant (-10%)
3 setmanes104,00 €/setmana infant (20%)
4 setmanes o més91,00 €/setmana infant (-30%)