L’Acadèmia de la tele és una proposta de Casal d’Estiu que utilitza la producció d’un programa de tele com a centre d’interès i el reforç de les matèries transversals com a eix educatiu. És una col·laboració entre l’Institut Municpal d’Educació de Tarragona, TAC12 i Combinats SCoopC que va tenir la seva primera experiència en 2018 amb l’Acadèmia d’Estiu d’aquell any.

Treballant per projectes incitarem a adolescents, de 2n, 3r i 4t d’ESO, a desenvolupar quatre seccions televisives del programa Estiu12, el magazine estival de TAC12.  

L’Acadèmia es dota d’activitats que fugen de la concepció tradicional del reforç escolar per desenvolupar una bateria de propostes engrescadores i motivadores per aquest alumnat de secundària durant l’estiu. Desenvoluparem 4 tipus de tallers que seran alhora quatre seccions del magazine televisiu. Les seccions seran “Música d’estiu” on es faran recomanacions musicals per gaudir de l’estiu, “L’enigma” una secció on els adolescents proposaran un enigma d’origen matemàtic a l’inici del programa i els espectadors hauran de resoldre via twitter i que serà revelat al final del mateix programa, “La frase de la setmana” que faran anàlisi sintàctica per fer reforç des de casa i “Històries del confinament” on recolliran comentaris i experiències que van viure durant el confinament i que els ha marcat, en positiu o en negatiu.

MESURES DE PREVENCIÓ PEL COVID19

Durant la preparació i el desenvolupament de l’Acadèmia de la tele tindrem en compte les diferents normatives i consideracions referents al COVID19 publicades per la Generalitat de Catalunya i la informació oferida a www.estiuamblleure.cat 

Aqui podeu llegir les MESURES EXCEPCIONALS COVID19 que hem adoptat.