EP! Accions Urbanes – Els Pallaresos és un projecte convocat per La regidoria de Personal, Igualtat i Turisme de lAjuntament dels Pallaresos amb la finalitat de promoure el turisme local i contribuir en la difusió de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.  Un dels temes específics de la convocatòria és la prevenció contra totes les formes de violència que afronten les dones, en el marc l’artículo 6 del Real Decreto-ley 12/2020 . 

El projecte incloure diverses accions vinculades a les accions urbanes i les arts. En particular, destaquen les accions d’arts visuals i plàstiques que es realitzaran en murs diversos dels Pallaresos. En la primera edició, les accions es realitzaran el cap de setmana del 22 i 23 d’agost de 2020.

COM HI PUC PARTICIPAR?

Tota la informació la pots consultar en les bases de la convocatòria 2020. Si vols presentar-t’hi, ja sigui individualment o col·lectivament, cal accedir en aquest enllaç, emplenar el formulari virtual i adjuntar un portfoli artístic.

EP! Accions Urbanes – Els Pallaresos és una iniciativa cultural de Murals.cat, que pertany a la cooperativa Combinats SCoopC. Si tens qualsevol consulta o necessites més informació, pots contactar-nos a través de correu electrònic: hola@murals.cat